Співак Іван Дорн пішов на поклін до росіян: “АТО не допомагав, скоро відлига”. ВІДЕО

 

Український співак Іван Дорн під час свого концерту в Москві розповів, що між українцями і росіянами “немає нічого, крім дружби”, і попросив москвичів передати привіт киянам.

Фрагмент виступу артиста показано в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю.

“Люди кажуть про те, що є проблеми. Проблеми в їхніх головах, ось, де їхні проблеми, і нехай подавляться ними, цими проблемами, раз і назавжди! Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всією Москвою передамо дружній Києву привіт! І нехай це побачать всі!” – сказав Дорн зі сцени, і в залі підтримали його заклик.

В інтерв’ю російському журналісту Іван Дорн зізнався, що здивувався такій реакції. Він сказав, що багатьом в Україні не подобається те, що він виступає в Росії.

“Політикам це не подобається… Просто сам факт того, що я виступаю в Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, – по барабану, що я кажу, їм важливіше моя музика”, – вважає Дорн.

Також співак заявив, буцімто ніколи не допомагав бійцям АТО, а лише перерахував гроші постраждалим від обстрілів жителям Маріуполя, й один із волонтерів всупереч його бажанню спрямував кошти на потреби військових, придбавши оптичні приціли.

На ймовірну пропозицію сказати щось Володимиру Путіну, якби була нагода зустрітися, Дорн відповів, що спитав би президента РФ про характеристику його знаку Зодіаку – Терези.

Крім того, співак заявив, що, попри “сварку”, вважає українців і росіян братами та що “відлига” у взаєминах уже починається.

Відео. Політичні заяви – з 40-ї хвилини:

Богодар Ковалів у “Фейсбуці” виклав “есенцію” заяв Івана Дорна:

— Когда помирится Россия с Украиной?
— Скоро, оттепель уже начинается. Потому что мы смотрим на то, что произошло у нас, на то, сколько всего было обещано и сколько было выполнено.

— Русские и украинцы братья?
— Мне нравится так думать, да.

— Многие до сих пор считают, что Дорн спонсировал АТО. Это так?
— Нет! Деньги давались на помощь жертвам обстрелов. Но один из волонтеров распорядился деньгами по-другому. Я сказал слушай, давай че-то делать, неудобно получилось.
— После этого ты помогал благотворительным организациям?
— Да, но не связанным с АТО.

— В райдере твоего концертного тура есть требование о шариках желто-синих, в цветах украинского флага.
— А, не, так это просто мы любим что бы в аэропорту нас гелиевыми шариками встречали.

— У тебя был концерт год назад, и самым кайфовым был момент, когда ты попросил московскую публику передать привет Киеву: “Между Киевом и Москвой нет ничего кроме дружбы”. А что говорят на Украине по этому поводу?
— Для тех, кто ярый русофоб, им это не нравится. Остальным по барабану, им важна моя музыка.

— Ко мне приходят люди на концерты, для которых никакой вражды нет, у них всё хорошо. И я подумал, наверное да.
— Тебя не все понимают на Украине по этому поводу.
— Да, у нас два концерта отменили. В Ивано-Франковске и Тернополе.
— Это самый запад? Под каким предлогом отменили?
— Они начали требовать говорить о том, чтобы я признал Россию агрессором и доказать, что я патриот. Но во Львове всё прошло прекрасно.

Читайте також:
Неостанній яничар. Народний артист із “Пропалої грамоти”
керує театром окупантів “ЛНР”

Богатир Халаджі, який зіграв Івана Силу, засів в “ДНР”
та вважає Україну “Руїною” і “маріонеткою”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.