За день на Сході загинули двоє армійців. Авдіївка знову без світла

 

Внаслідок бойових дій удень 29 березня загинули двоє військових Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленнях прес-центру штабу АТО після 20-ї години.

Зокрема, неподалік від смт Луганське загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад, підрозділ якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку.
“За попередньою інформацією, військовослужбовець загинув від кулі ворожого снайпера”, – інформують у штабі.

На Луганщині внаслідок обстрілу позицій сил АТО в районі міста Попасна із мінометів калібру 120 мм важкі осколкові поранення отримав ще один військовослужбовець ЗСУ.
“Пораненого бійця терміново доправили до Попаснянської міської лікарні, втім врятувати його життя лікарям не вдалося”, – повідомляють у прес-центрі.

Зазначається, що ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Впродовж дня на різних напрямках зафіксовано застосування противником важкого озброєння – артилерії калібру 122 мм, мінометів 120 та 82 мм. З початку доби до 18:00 у штабі зафіксували 35 обстрілів.

Також повідомляється, що Авдіївка близько 19:00 знову залишилася без світла.
За попередніми даними, відбулося пошкодження лінії електропередач “Макіївка-2”. Спеціалісти оперативних служб та ремонтні бригади виїхали на місце події для з’ясування причин аварії та усунення неполадок.

Читайте також:
На ТКГ в Мінську домовилися про “великоднє перемир’я”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.