Благодійна колода карт для снайперів АТО “Бий падлюку”: хто на черзі замість Мотороли й Гіві

 

Мистецьке об’єднання “Бий падлюку” випустило четвертий тираж так званої “колоди смерті” – гральні карти із зображеннями бойовиків, ватажків “ДНР/ЛНР” та їх поплічників. Про це повідомив Роман “Сініцин” Балан, співзасновник волонтерської організації “Народний тил”, яка розповсюджує карти в рамках благодійної акції для АТО.

“Колода смерті” відома також під назвою “Бий падлюку”. Її особливість полягає в тому, що зображені на картах сепаратисти мають властивість гинути чи помирати дивною смертю.

“Бий падлюку” [вперше] зробили в липні-серпні 2014 року. З тих пір було вже три редакції. З тих пір здохли Жилін, Болотов, Дрьомов, Толстих (Гіві), Павлов (Моторола), Мозговий, Кисельов… Здохнуть усі”, – написав Сініцин у соцмережі.

Ліквідовані персонажі:

колода смерті - карти Бий падлюку Моторола колода смерті - карти Бий падлюку Гіві колода смерті - карти Бий падлюку Болотов колода смерті - карти Бий падлюку Жилін колода смерті - карти Бий падлюку Дрьомов колода смерті - карти Бий падлюку Мозговий колода смерті - карти Бий падлюку Кисельов
<
>

 

У коментарі “Новинарні” автори проекту розповіли, що замість ліквідованих “сепарів” колоду поповнили російський письменник Прилєпін, що став бойовиком “ДНР”, Хмурий, Воха – наступник Мотороли в бандформуванні “Спарта”, Вагнер, Жучковський та деякі інші.

Четвертий наклад виготовлено, щоб вони “здохли швидше і ефектніше”, пояснює Роман.

Як і випуск “Народним тилом” календарів з українськими снайперами та “Промкою“, новий тираж картярської “колоди смерті” переслідує благодійну мету – виручені кошти підуть на підтримку Збройних сил України.

“Усі виручені кошти підуть на закупку патронів 308 і 338 калібру для снайперів в АТО. Снайперів ми знаємо багато. І допомагаємо багатьом”, – зазначив волонтер Сініцин.

За його словами, дизайн колоди повністю оновлений – із “сорочкою стилізованою під кнопку ліфту. Пекельного ліфту, в якому покатається кожен з героїв нової колоди”.
Мається на увазі ліфт, у якому було підірвано Моторолу.

Замовите нову колоду карт “Бий падлюку” можна за адресою: http://nt.org.ua/bp/

Вартість – 100 грн., при тому що собівартість друку – 39 грн.

Учасники АТО можуть отримати карти безкоштовно, аби мати “наочний посібник”.
Для цього деталі щодо доставки “Новою поштою” слід надіслати на е-мейл [email protected] або Романові Сініцину особистим повідомленням у ФБ.

Рупор бойовиків – канал “Новоросія ТВ” вже назвав колоду “Бий падлюку” “розстрільним списком, який суперечить законодавству і на який мали б звернути увагу західні країни” з їх демократичними стандартами 🙂

Читайте також:
Заради “1+”. Як виглядає полювання снайпера в зоні АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна