Боєць, який учора вважався зниклим безвісти, загинув, – штаб АТО

 

Український військовослужбовець, який вчора (18 лютого) вважався зниклим безвісти, загинув.
Про це повідомляє прес-центру штабу АТО у недільному зведенні станом на 18:00.

За даними штабу, з початку доби 19 лютого до цього часу в зоні бойових дій зафіксовано вже 41 обстріл з боку окупантів. Одного нашого військового поранено.

“На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Новотроїцьке, Лебединське та Зайцеве. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Гнутове, Павлопіль, Гранітне, Водяне. БМП неодноразово вели вогонь по Широкиному. Протитанкові ракетні комплекси – по Водяному.

На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів, а також гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Зайцеве, Опитне, Луганське, Новгородське”, – повідомили у штабі.

Про обстріли на Луганщині не йдеться.

У повідомленні також міститься заклик: “Прохання до всіх громадян, котрі проживають у зоні проведення АТО: у випадках, коли після обстрілів ви виявили уламки снарядів, мін чи інших боєприпасів, у жодному разі не піднімати їх, доки ділянку не оглянуть представники поліції. Без відповідного їх вивчення, фото- та відеофіксації нашій державі важко буде представити їх як докази у міжнародному суді”.

Читайте також:
В Авдіївці домовились про “тишу”, ремонтують електромережу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна