Рекордний #22pushupchallenge – разом відтискалися 700 військових Академії Сагайдачного

 

Військовослужбовці Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного прийняли виклик від своїх колег із Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького і взяли участь у всесвітньому флешмобі на  підтримку воїнів – учасників збройних конфліктів #22pushupchallenge.

Понад 700 вихованців та офіцерів на стройовому плацу виконали 22 віджимання від землі. На сьогодні це є справжнім рекордом за кількістю учасників серед всіх, хто долучався до #22pushupchallenge в Україні.

Військовослужбовці відтискалися під керівництвом першого заступника начальника Академії, полковника Олексія Шевченка.

Своєю участю у цій акції майбутні офіцери та їхні наставники, як й інші учасники флешмобу, намагаються привернути увагу суспільства до проблем учасників бойових дій і ,насамперед, тих, хто захищав та захищає нашу Батьківщину зі зброєю в руках на сході України.

Колектив Національної академії сухопутних військ передав естафету особовому складу Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.

Відео рекордного флешмобу:

Як повідомляла “Новинарня“, раніше до флешмобу долучився також начальник Генерального штабу Збройних сил – головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко.

Читайте також:

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна