“Новий коаліціянт” Ляшко в Маріуполі: з поліцією, переселенцями і “пожежками”

 

У суботу, 24 грудня, в Маріуполі відбулося одразу кілька урочистих заходів, в яких узяв участь як “почесний гість” народний депутат України Олег Ляшко.

Разом із главою МВС Аваковим, депутатом Тарутою й мером міста від “Опоблоку” Бойченком він презентував Єдиний аналітичний сервісний центр (новітню систему відеоконтролю в прифронтовому місті), із тими ж особами вручав квартири поліцейським з “того боку”, а також із Вадимом Бойченком відкривав соціальний гуртожиток для переселенців, збудований за кошти ЄС.

Крім того, в Державній службі з надзвичайних ситуацій Донецької області відбулася передача рятувальникам спецтехніки за участю Ляшка.

Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на маріупольський сайт 0629, в обласному главку поліції було вручено ключі від квартир 32 поліцейським, які переїхали в Маріуполь з окупованої території.
Також поліцейські отримали ключі від службових автомобілів і державні нагороди.

Соціальний гуртожиток для переселенців відкрили на Лівому березі за адресою вул. Гугеля, 14 презентували соціальне для переселенців.

“15 сімей отримали ордер на житло сьогодні і ще 18 отримають після Нового року. Всього 120 переселенців буде забезпечено дахом над головою в Маріуполі… Відкриття соціального житла в Маріуполі стало можливим за фінансової підтримки Європейського Союзу”, – інформує сайт маріуполя.

Серед переселенців, які сьогодні  в урочистій атмосфері отримали ордери – жителі Широкино, як молоді люди, так і 82-річна господиня нового помешкання.

Крім житла, новосели отримали пилососи й мікрохвильові печі.

У будівлі гуртожитку встановлена автоматична подача тепла і LED-світильники. Соціальний гуртожиток оснащено регульованими приладами опалення, які дозволять мешканцям заощадити на “комуналці”.
Повідомляється, що мешканці самі оплачуватимуть комунальні послуги.

“Я хочу звернутися до всіх, хто має можливість допомагати переселенцям у всіх містах і селах. Допомагайте! Це наші люди, щоб вони не були чужими. Не кажіть, “чого ви тут понаїхали”. Вони понаїхали не через того що їм робити нічого, їм ніде жити”, – сказав Олег Ляшко.

При цьому він відзначив роботу мера Маріуполя Вадима Бойченка, назвавши його” небайдужою людиною”.

Як відомо, Бойченко, який став міським головою Маріуполя за підтримки “Опозиційного блоку” – людина Ріната Ахметова, колишній директор з персоналу Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча.

Нагадаємо, фракція Радикальної партії Ляшка у Верховній Раді підтримала закон про державний бюджет, у якому отримали підтримку близькі до “радикалів” підприємства, зокрема з виробництва пожежних машин.

Читайте також:
Аваков, Ляшко й Тарута запустили новітню систему відеоконтролю
за ситуацією в Маріуполі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна