У Красногорівці в сауні задихнулися троє військових ЗСУ

 

У середу, 21 грудня, троє українських військових задихнулися чадним газом у місті Красногорівка Донецька область.

Як повідомило LB.ua джерело в поліції, тіла військовослужбовців були знайдені в згорілому приміщенні приватної сауни. За попередніми даними, пожежа сталася внаслідок короткого замикання. Бійці отруїлися чадним газом від загоряння.

Підрозділ не називається. За даними “Новинарні“, загиблі – мешканці Харківської області 1980, 1983 та 1995 р.н.

При цьому представник бойовиків “ДНР” Едуард Басурін заявив на брифінгу, нібито сауну з “нацистами” підпалили місцеві мешканці, налаштовані проти України.

Також у зоні АТО було кілька небойових втрат 20 грудня, інформує “Лівий берег”. У Золотому (Луганська область) на території військової частини військовослужбовець випадково застрелив з автомата Калашникова свого товариша по службі.
У цей самий день були зареєстровані три спроби застрелитися, вчинені військовими в Ясинуватському, Волноваському і Бахмутському районах. Бійців госпіталізували.

Нагадаємо, за офіційними даними, 20 грудня в зоні АТО двоє військових загинули, четверо отримали поранення, ще четверо були контужені.

Читайте також:
Військовий прокурор: Небойові втрати в АТО ніхто не озвучує, а вони величезні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна