В РНБО звинуватили проросійські ЗМІ в поширенні “фейків”

 

Проросійські ЗМІ, відповідно до поставлених їхніми кураторами завдань, намагаються нагнітати ситуацію в Україні з метою її дестабілізації. Про це йдеться в заяві  РНБО, інформує “Новинарня“.

Зокрема, сайт “Кореспондент”, що належить кримінальному олігарху Курченку, який втік до Москви, поширив інформацію щодо створення в Раді національної безпеки і оборони України якогось міфічного штабу, та перелічив набір традиційних заходів, які здійснювали спільники та господарі Курченка три роки тому.

Так, в матеріалі йшлось про те, що силові відомства України готуються до ймовірних акцій протесту в країні, тому на базі РНБО створено штаб для реагування на сплеск мітингової активності.

“Серед заходів, що плануються – розгін акцій протесту і введення воєнного стану у Києві, якщо ситуація перейде у стадію силового протистояння”, – йшлося в повідомленні “Кореспондента”.

У свою чергу в РНБО заявили, що не створювалось жодних “штабів”, а всі силові структури в Україні працюють у штатному режимі, відповідно до наданих їм Конституцією та законами повноважень.

Читайте також:
Сайт МедіаРНБО зламали і розмістили фейкову інформацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна