Посол США розповіла, чого чекати Україні від виборів

 

Посол США в Україні Марі Йованович запевняє, що за будь-якого президента Сполучені Штати підтримуватимуть Україну. Про це вона сказала у посольстві в середу вранці, 9 листопада, під час сніданку, присвяченого виборам в США, інформує “Українська правда“.

“Я впевнена, неважливо, хто саме буде нашим головнокомандувачем, в перехідний період між адміністраціями і за нової адміністрації, США залишатимуться потужним партнером України”, – наголосила Йованович.

“З боку обох партій є підтримка українському суверенітету, територіальній цілісності, я впевнена, що ми це продовжимо”, – додала вона.

Нагадаємо, шанси республіканця Дональда Трампа виграти вибори 45-го президента США наблизилися до 95% (за онлайн-прогнозом NY Times).

Читайте також:
У США стартували вибори президента.
Чи може повторитися 2000 рік? ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна