“Нормандський формат” засвідчив, що справи в РФ кепські, – Ар’єв

 

Те, що президент Росії Володимир Путін під час зустрічі в “нормандському форматі” погодився на речі, які раніше відкидав (поліцейська місія чи створення дорожньої карти), свідчить що справи в РФ кепські. Такі висновки зробив депутат від БПП, голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.

“Результати будь-яких перемовин у будь-якому форматі будуть нульовими допоки Росія не почне виконувати взяті на себе зобов’язання. Але те що Путін погоджується на речі, які раніше відкидав (поліцейська місія чи створенння дорожньої карти), свідчить що справи в РФ кепські”, – заявив він.

На думку Ар’єва, головне завдання для Заходу – тримати й далі санкції проти російського режиму.

“Інакше слова справами не стануть, бо як справжній кгбіст, Путін – патологічний брехун“, – написав він.

Як відомо, президент України Петро Порошенко заявив після зустрічі в Берліні, що необхідність запровадження поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі підтримали і Франція та Німеччина, і російська сторона. Відтак Україна чекає на кроки Німеччини, яка зараз головує в ОБСЄ, що це питання буде винесено на обговорення в ОБСЄ.

Читайте також:
Головна домовленість “нормандського формату” – про дорожню карту, – Порошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна