Під час стрільб в Криму дві російські ракети не долетіли до цілі та впали в море

 

В тимчасово окупованому Криму на міжвидовому полігоні Чорноморського флоту ЗС РФ “Опук” провели ракетні стрільби. Під час ракетних пусків два з них виявилися невдалими, не долетіли до цілі та впали в Чорне море. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони.

Так, одна з ракет, випущена із зенітно-ракетного комплексу “Оса-М” впала в море через дві секунди після пуску.

“Екіпажами фрегата “Адмирал Григорович” із зенітно-ракетного комплексу “Штиль-1” та малого протичовнового корабля “Муромец” із зенітно-ракетного комплексу “Оса-М” проведено два пуски, один з яких невдалий – ракета 9М33 впала в море через 2 секунди після старту”, – йдеться в повідомлені.

Також повідомляється, що берегові війська ЗС РФ провели ще один невдалий пуск по надводних цілях ракетою 3М24.

“Бойовими розрахунками берегового ракетного комплексу “Бал” 15 окремої берегової ракетної бригади (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту ЗС РФ проведений невдалий пуск по надводних цілях ракетою 3М24, яка впала в море на відстані 8 км від берегу. Враховуючи тактико-технічні характеристики ракети (дальність враження складає до 130 км), зазначений інцидент міг спричинити загрозу життю цивільному населенню та інфраструктурі АР Крим”, -зазначили у розвідці.

Читайте також:
Росія невдало запустила ракету в Білому морі

Ядерні сили Росії відпрацювали підготовку та участь в масованому ракетно-ядерному ударі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.