Холодницький анонсував терміни завершення слідства у справі “рюкзаків Авакова”

 

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький анонсував завершення справи про “рюкзаки Авакова” на початку – в середині жовтня. Про це Холодницький заявив в програмі “Hard Talk” телеканалу “112 Україна” 24 вересня.

“Ми провели слідство, встановили, що ці рюкзаки не відповідають встановленим вимогам – тканина не та, ціни мали бути іншими,  літраж не той… Слідство триває, підходить до свого завершення”, – зазначив він.

“Думаю, на початку жовтня – може, в середині жовтня – поінформуємо суспільство про завершення справи з хештегом “рюкзаки Авакова”. Скажу одразу – не дочекаєтесь там прізвища Авакова”, – сказав Холодницький, відмовившись уточнити, чиї прізвища буде названо

Як відомо, в мережі є відео з прихованої камери, на якому син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков, імовірно, домовляється з екс-заступником глави МВС Сергієм Чеботарем про тендер на виготовлення рюкзаків для підрозділів міністерства. Раніше повідомлялося, що фірма-постачальник тактичних рюкзаків для МВС пов’язана з харків’янином Володимиром Литвином, який є другом сина Арсена Авакова.
Відповідно до ухвали Солом’янського районного суду Києва від 23 березня,  НАБУ у рамках досудового розслідування отримало доступ до банківських рахунків компанії-постачальника тактичних рюкзаків для МВС  “Дніпровенд”, яку пов’язують з сином Авакова.

Читайте також:
Суд дозволив НАБУ перевірити телефон Авакова з приводу рюкзаків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна