“Пісні, народжені в АТО” прозвучать на концерті в Києві

“Пісні, народжені в АТО” — концерт з такою назвою відбудеться 22 вересня в Києві у Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац).
Перший та наразі єдиний альбом пісень, написаних на Східному фронті, в столиці презентують бійці АТО та українські естрадні зірки.

Працювати над диском почали одразу після гала-концерту фестивалю “Пісні, народжені в АТО”, що відбувся в травні у Дніпрі.
І цей захід, і концерт у Києві підтримали Дніпропетровська обласна державна адміністрація та Дніпропетровська обласна асоціація об’єднань учасників АТО.

Десятки годин, проведених бійцями в професійній студії, три місяці роботи звукорежисерів, юристів та дизайнерів — і альбом готовий.
На його презентації знову зберуться на сцені в одному з центральних концертних залів України всі лауреати фестивалю “Пісні, народжені в АТО”, розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

До альбому увійшли майже три десятки авторських композицій, а також пісні відомої української виконавиці Світлани Тарабарової, волонтерки Христини Панасюк, групи Tarantinos.
Тираж диска — 3 тисячі екземплярів.

На концерті 22 вересня в Києві виступатимуть лауреати фестивалю “Пісні, народжені в АТО”. Підтримати їх прийдуть Олексій Горбунов, Віктор Павлік, Діля, групи “Скрябін”, Друга ріка”, “От вінта”, Андрій Джеджула, Андрій Бурим та ін.

Вхід на концерт за спеціальними запрошеннями. Як їх отримати, можна дізнатися на сторінці фестивалю в “Фейсбуці”.

Як відомо, у травні в Дніпрі відбувся перший в Україні фестиваль “Пісні, народжені в АТО“. На гала-концерт з’їхалися 20 виконавців з усіх куточків країни. Співали про пережите на війні – від ліричних пісень до року та гумористичних замальовок.
Послухати бійців прийшли понад 1,5 тисячі людей. Фестиваль планують проводити щороку.

“Один з бійців звернувся до нас з пропозицією зробити концерт з піснями військових. Ми відібрали з близько 50 заявок з усієї України 20 і влаштували фестиваль “Пісні, народжені в АТО”, – розповідав Еспресо.TV старший лейтенант, “кіборг” Іван Начовний, який є радником голови Дніпропетровської ОДА та керівником обласної асоціації учасників АТО.

Їхні пісні – про справжню чоловічу дружбу, мир у рідному домі та надію на краще. “Пісні, народжені в АТО” – це не реквієм, а свято життя”, – каже Начовний.

Реалізації проекту “Пісні, народжені в АТО” допомагають численні волонтери, зокрема  промоутер, музикант із Німеччини Марко Неубавер. Його лейбл “4music” допомагає розмістити пісні у 200 інтернет-магазинах світу, зокрема і на iTunes та GooglePlay.

Читайте також:
“ВВ” і ВДВ. Олег Скрипка виступив з концертами в зоні АТО. ФОТО

Співачка, яка хоче виступити на “Євробаченні” з піснею на підтримку України,
написала листа британській королеві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна