СБУ поновила акредитацію в зоні АТО журналістам “Громадського”

 

Служба безпеки України поновила акредитацію журналістам “Громадського” журналістам Анастасії Станко та Костянтину Реуцькому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

“Під час робочих зустрічей було розглянуто конфлікт, який виник між представниками силових відомств та журналістами після роботи представників “Громадського ТБ” в промзоні м. Авдіївка в липні цього року”, – сказано в повідомленні.

Сторони дійшли згоди, що причини виникнення конфлікту потребують подальшого обговорення з представниками медіа спільноти задля більш ефективної співпраці військових та журналістів, зокрема в зоні проведення АТО

Було прийнято рішення провести робочу зустріч 9 вересня між журналістами та представниками професійних громадських організацій, щодо шляхів покращення ефективності співпраці.

Як повідомлялося, 11 липня двом журналістам “Громадського” Анастасії Станко та Костянтину Рєуцькому і спеціальному кореспонденту “Нової газети” Юлії Полухіноїпризупинили акредитацію в зоні АТО.

Читайте також:
“Громадське” та “Новая газета” заперечують звинувачення штабу АТО. За справу візьметься СБУ

Через засвічені позиції ЗСУ штаб призупиняє акредитацію журналістів “Громадського” й “дружньої” газети з Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна