Бойовики “ДНР” вчаться евакуювати свого ватажка до Росії

 

Бойовики угруповання “ДНР” відпрацьовують свої ймовірні дії на випадок потреби евакуювати свого ватажка Олександра Захарченка до Російської Федерації. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у зведенні 23 серпня.

“У тиловому районі 9 ошмп мп (окремого штурмового механізованого полку морської піхоти – “Н”) проведене тренування окремого батальйону матеріального забезпечення (військова частина 08812) 1-го армійського корпусу ЗС РФ щодо вивезення т. зв. “голови ДНР” О. Захарченка та його майна до Росії у випадку екстреної евакуації”, – ідеться в повідомленні ГУР МОУ.

Зазначено, що навчання відбувалися на Маріупольському напрямку ОРДО.

На тому ж напрямку на полігоні “Маркине” підрозділ 9-го штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) бойовиків відтреновував порядок дій особового складу при приведенні до вищого ступеня бойової готовності.

Крім того, інформує ГУР, з метою дискредитації Збройних сил України проросійське окупаційне командування відпрацювало “план чергової інформаційно-психологічної кампанії, що базується на раніше оприлюднених вищим воєнно-політичним керівництвом Росії вигадках про наміри здійснити низку диверсій щодо критично важливих об’єктів інфраструктури, у т.ч. для створення загроз техногенного характеру” для окремих районів Донецької області.

Читайте також:
У бойовиків повідомили про обстріл Захарченка під Авдіївкою

Смотрящий від Путіна на Донбасі дав прочухана Захарченку, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна