Росія прислала в “ЛНР” військову колону з більш як сотнею одиниць транспорту і бронетехніки

 

Головне управління розвідки Міноборони зафіксувало чергові факти постачання в окуповані райони Донбасу озброєнь, військової техніки і пального з території Російської Федерації.

Так, зокрема, через смт Ізварине (Луганська область) пройшла колона військової техніки у складі: 19 танків, 11 бойових броньованих машини, три бойові машини 122-мм РСЗВ “Град”, дві самохідно-артилерійські установки, 44 вантажні автомобілі з боєприпасами, 34 паливозаправники.

У Харцизьк (непідконтрольна частина Донеччини) залізницею прийшли шість вагонів із боєприпасами (240 тонн) та платформи з військовою технікою – вісім танків, чотири бойових машини піхоти.

Також українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем, самохідних артилерійських установок та 122-мм ракетних систем залпового вогню “Град” у районах н.п. Луганськ, Обозне, Докучаєвськ, Тельманове (Бойківське) та Горлівка, повідомляє ГУР МОУ.

Читайте також:
ГУР: Російський “воєнторг” постачив “ДНР” нові “гради”, танки й БМП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна