Рада відкрила засідання, але одразу ж пішла на перерву

Верховна Рада відкрила засідання. У залі зареєстровано 297 народних депутатів.

Для недопущення блокування, президію захищають нардепи з “Блоку Петра Порошенко” і “Народного фронту”.

нардеп від “Народного фронту” Андрій Тетерук заявив, що коаліція має намір забезпечити роботу парламенту та прийняття важливих законопроектів.

“Ми знаходимось в Раді, прибули на своє робоче місце, щоб забезпечити роботу парламенту. Ми будемо приймати необхідні для країни законопроекти. Сьогодні відбувається деблокування, щоб будь-яка купка депутатів з окремою думкою не могла перешкоджати роботі більшості. Ми зараз забезпечимо роботу парламенту від внутрішнього ворога. Що блокує його роботу. Ми налаштовані на мирне вирішення ситуації, ми намагались сказати, що діалог краще ультиматумів. Ми вимагатимемо роботи в мирний спосіб і забезпечимо роботу парламенту без скандалів”, – сказав Тетерук, передає 112.ua.

Ляшко в кулуарах Верховної Ради заявив, що у відповідь на деблокування президії та депутатської трибуни Ради депутатами “Народного фронту” та БПП їх фракція не буде голосувати по жодному питанню.

“Фракція РПЛ – демократична опозиція, ми не збираємося влаштовувати бійки, або провокації. Це влаштовує влада. Ми зараз провели засідання фракції. Ми не будемо брати участі в жодному голосуванні, поки не будуть створені ТСК по тарифах, офшорах, корупції”, – заявив Ляшко

За заявою Радикальної партії і “Батьківщини” Рада одразу ж пішли на 30-хвилинну перерву.

Читайте також:
Ляшко збирається і далі блокувати трибуну Ради

“Батьківщина” і Ляшко заблокували президію та трибуну Ради. Довелось закрити вечірню сесію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна