До чиновника “Укрзалізниці”, який переховується в лікарні, приставили охорону. ВІДЕО

 

Директор з вантажних перевезень і логістики в “Укрзалізниці” Іван Федорко, який п’яним врізався в автомобіль журналіста Максима Левіна, переховується в лікарні. Про це повідомив нардеп Антон Геращенко в”Фейсбуці“.

Також Геращенко зазначив, що обвинувачення може просити арешт.

“Місцезнаходження Федорка встановлено. Він, як люблять робити в таких випадках боягузи і мажори, ліг у лікарню. До його палати приставлено охорону, щоб не втік. Готуються документи до суду на вибір запобіжного заходу. Слідство, швидше за все, буде просити арешт через те, що Федорко втік з лікарні, де робили огляд”, – написав він.

Як повідомляє “112-Україна“, представник ГУ Нацполіції в Київській області Микола Жукович  прокоментував, що Федорку також пред’явлено звинувачення за ст. 342 – опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу.

“Тому що коли безпосередньо брали кров на аналіз у лікарні у водія Audi, зайшли двоє чоловіків, вони силою забрали цього водія, сказавши про те, що вони йому самі нададуть допомогу. Відштовхнувши при цьому працівника поліції, слідчого, забрали водія, посадили його в легковик і вивезли з лікарні. На всі заперечення лікарів, а також слідчих про те, що йому теж можуть надати професійну допомогу, вони заперечували і повезли його в інший заклад. Були включені всі наші оперативні можливості для того, щоб встановити місцезнаходження саме цього водія”, – заявив він.

У Мережі з’явилося відео,як Федорко намагався умовити потерпілого журналіста Макса Левіна, проте отримав відмову.

Читайте також:
“Укрзалізниця” відсторонила одного зі своїх директорів, який спричинив ДТП напідпитку

Міністр вимагає звільнити одного з керівників “Укрзалізниці”, який напідпитку врізався в авто журналіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.