Провідна російська опозиційна партія почала відносити Крим до РФ

 

Лідер провідної російської опозиційної Партії народної свободи (“ПАРНАС”), прем’єр-міністр РФ 2000-2004 років Михайло Касьянов у передвиборчому ролику показав анексований Крим як територію Росії, хоча раніше висловлювався за повернення півострова Україні.

Ролик “Влада залазить в кишені людей” опубліковано на каналі партії на YouTube.

Причому контури РФ малюються з Кримом на словах “Коли Касьянов був на чолі уряду…”

“ПАРНАС” вважає окупований Крим законною територією Росії і судячи з опублікованої партійної програми “Перезавантажити систему”.

В якості “найближчих кроків” з перезавантаження відносин з сусідами Касьянов бачить тільки реалізацію вже підписаних Мінських угод, припинення підтримки сепаратизму в країнах СНД і вступ Росії в широку антитерористичну коаліцію – без згадки статусу Криму.

“Забезпечення комплексного виконання угоди Мінськ-2 із повною передачею українській стороні кордону України й Росії під контроль офіційного Києва, проведення місцевих виборів на частини територій Донецької та Луганської областей України виключно за законами України і під міжнародним наглядом ОБСЄ”, – йдеться в програмі партії Касьянова.

Раніше Касьянов неодноразово заявляв у коментарях журналістам, що в разі приходу до влади поверне Крим Україні, а війну на Донбасі закінчить за один день.

Нагадаємо, офіційний Кремль вважає тему приналежності Криму “закритою назавжди”.

Вибори до Держдуми РФ призначено на вересень цього року.

Читайте також:
Путін назвав “історичними” дії Держдуми РФ VI скликання з анексії Криму

Російські політики вимагають від ФІФА публікувати карту Росії з Кримом

Річницю “російської весни” в Керчі відзначили з мапою РФ, на якій немає окупованого Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна