В Дніпропетровській області затримали групу чоловіків з арсеналом зброї. ФОТО

 

Нікопольські поліцейські спільно з працівниками управління кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області поблизу м. Марганець в районі дамби Каховського водосховища затримали 9 людей з арсеналом зброї. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.1

Повідомляється, що 25 червня правоохоронці вилучили у молодиків 2 автомати Калашникова, один з яких з глушником, 6 пістолетів з патронами – 2 травматичної дії та 4 бойових, 3 ножа, кастет, 6 бронежилетів та балаклави.

“Серед затриманих двоє чоловіків вже були раніше засудженими, 4 особи раніше несли службу у зоні АТО. Всі затримані виявилися мешканцями обласного центру та Дніпропетровської області – один – з м. Покров, один – з м. Марганець, решта – мешканці Дніпра”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, молодики пересувалися на двох позашляховиках.

Наразі проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи та експертизи, слідчі встановлюють походження зброї та наміри затриманих.3

Їх дії затриманих кваліфіковано за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна