Сумнозвісний полковник ЗС РФ Бушуєв повернувся на Донбас після лікування в ростовській “дурці”

 

До виконання обов’язків командира однієї з бригад так званої “армії ЛНР” (2-го армійського корпусу) повернувся сумнозвісний полковник збройних сил Росії Олександр Бушуєв. За даними української розвідки, він лікувався у психвідділенні ростовського госпіталю.

“Встановлено, що, на посаду “командира 7-й отдельной мотострелковой бригады (Дебальцево) 2 АК (Луганск, Украина) Центра территориальных войск (Новочеркасск, Россия) Южного ВО (Ростов-на-Дону)”, після тривалої реабілітації у психоневрологічному відділенні військового шпиталю Ростова-на-Дону повернувся полковник ЗС РФ Бушуєв Олександр Миколайович”, – ідеться в сьогоднішньому зведенні Головного управління розвідки Міноборони України.

З огляду на оприлюднення у ЗМІ численних матеріалів щодо недолугості цього російського офіцера та надзвичайних подій у 7 омсбр, пов’язаних із його (Бушуєва) надзвичайно низькими професійними та морально-діловими якостями, командування Південного військового округу ЗС РФ скасувало рішення щодо направлення Олександра Бушуєва до Військової академії генерального штабу ЗС РФ та визначило йому випробувальний термін строком на півроку, повідомили в ГУР МОУ.

Нагадаємо, комбриг 7 омсбр Бушуєв раніше накликав гнів свого товариша, командира 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євгена Нікіфорова через втрату бригадою безпілотного літального апарату “Гранат-1” російського виробництва. Після цього Нікіфоров дав негативну характеристику Бушуєву для вступу в академію генштабу ЗС Росії.

Утопивши на полігоні чотири БМП, підлеглі Бушуєва вкрали бронетранспортер у “сусідів” із 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Можливо, і цих бійців, як і своїх підлеглих у 83 одшбр в Росії у 2011 році, комбриг Бушуєв примушував співати гімн РФ у протигазах.

Коли вже вважалося, що Бушуєв їде з Донбасу в академію ГШ, у бригаді було проведено ревізію, яка показала, що 66 одиниць техніки несправні та неготові до бойового застосування, зокрема сім танків, а крім того – вкрадено 6 нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КамАЗ, отриманих із Росії в березні ц.р.

Авантюрний наказ Бушуєва на обстріл сил АТО з позицій 3-го мотострілецького батальйону 7 омсбр призвів до того, що Збройні сили України вогнем у відповідь знищили командно-спостережний пункт бушуєвського батальйону. Це призвело до чергових службових перевірок у бригаді.

Повідомлялося, що внаслідок нервового зриву полковник Бушуєв втратив більше 20 кг ваги. У цьому він звинуватив начпрода бригади та відсторонив його від виконання службових обов’язків “за низьку організацію харчування особового складу”.

У кінці травня скандальний командир 7 омсбр намагався вивезти на територію Росії в контейнері з власними речами “віджатий” на Донбасі позашляховик Acura MDX. Але на кордоні автомобіль було вилучено співробітниками ФСБ РФ, а за даним фактом організовано перевірку.

Читайте також:
Розвідка доповіла про нові “зальоти” російських командирів в “армії ЛНР”

Шаленство Бушуєва: масові самоволки й саморобні медалі в “армії ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна