В Росії сталася жахлива аварія, загинули українці

 

У Фатезькому районі Курської області Росії 23 червня близько 5-ї години ранку вантажний автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом, який рухався у напрямку Курськ-Москва, повідомляє “РИА Новости“.

“Біля населеного пункту Верхній Любаж у Фатезькому районі зіткнулися мікроавтобус і вантажна автомашина, постраждали 12 людей, п’ятеро з них загинули, семеро госпіталізовані“, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що всі загиблі і постраждалі – громадяни України.

ОНОВЛЕНО. Серед постраждалих – дитина 2005 року народження, за її життя борються медики.

Всього в мікроавтобусі перебувало 12 осіб. Причиною трагедії став виїзд вантажівки на зустрічну смугу, повідомила речниця ГУ МВС у Курській області Лілія Камєнєва.

Як повідомила агентству “Інтерфакс-Україна” представниця департаменту консульської служби МЗС України Ореста Старак, обидва транспортні засоби були з українськими номерами, а громадянство травмованих і загиблих уточнюється.

“Зараз встановлюються особисті дані загиблих і поранених. На даний момент ми не можемо підтвердити (що у них є) громадянство України”, – наголосила Старак.

Читайте також:
В Польщі в ДТП загинули троє українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна