Савченко агітує проти надання Україні летальної зброї. ВІДЕО

Військова допомога Україні з боку Заходу може призвести до початку Третьої світової війни. Про це народний депутат Надія Савченко заявила в інтерв’ю “Голосу Америки”.

“Чи варто допомагати зброєю? Дивлячись з якою рішучістю. Допомога зброєю може привести світ до Третьої світової війни”, – сказала колишня військова, яка зараз перебуває у Страсбурзі як делегат сесії ПАРЄ.

“Якщо розглядати нинішню ситуацію, то це повинна бути послідовна допомога. По-перше, це економічна і політична щодо санкцій проти Росії. Бо країна (Росія) повинна розуміти, що вона зробила неправильно і що в сучасному світі так існувати не можна. І треба вводити більше персональних санкцій [проти російського керівництва], щоб менше страждав [російський] народ”, – заявила Савченко.

За її словами, російському народу важко переносити санкції, тоді як Кремлю це байдуже, тому що там не відчувають злиднів.

Як відомо, українське керівництво послідовно просить у США та інших країн Заходу допомоги летальною зброєю для посилення ЗСУ на Донбасі.

Читайте також:
ПАРЄ вже готова зняти “бан” із Росії через звільнення Савченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна