Захарченко заборонив в’їзд Аметову та Бойку і назвав бойовиків бандитами

 

Ватажок терористичної організації “ДНР” Олександр Захарченко заборонив в’їзд на окуповану територію Рінату Ахметову, Юрію Бойку та ще 47 бізнесменам, підписавши указ “Про спеціальні заходи захисту інтересів Донецької Народної Республіки“. Про це повідомляє сайт сепаратистів.

Загалом, до “чорного списку” Захрченка  потрапили бізнесмени із Партії регіонів та соратники Віктора Януковича, серед яких брати Клюєви, Борис Колесников, Микола Левченко, Олександр Клименко, Сергій Курченко, Віктор Пшонка, Раїса Богатирьова та інші.

Також ватажок незаконного угруповання “ДНР” розказав, що в лавах бойовиків перебувають відверті бандити, які застосовували зброю для особистого збагачення, пишуть  “Новости Донбасса”.

“Багато загонів озброєних людей зараховували себе до ополченців, а по суті були звичайними бандитами і зброю застосовували для особистого збагачення”, – заявив Захарченко.

Він заявив, що таким бойовикам, які отримали поранення та інвалідність компенсації виплачувати не будуть.

Читайте також:
У Кремлі підтримали ініціативу Порошенка щодо повернення Донбасу. Захарченко назвав умови

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна