“Гібридна поезія”. Сайт окупантів “привітав” Севастополь акростихом “ПУТІН Х*ЙЛО”

 

Кримський окупаційний сайт “Інформер” розмістив патетичні вірші, які надійшли до редакції нібито від імені “Валерія Таранова – правнука Героя Радянського Союзу Андрія Черцова”. Пізніше виявилося, що вірші – оригінальний тролінг окупантів від проукраїнської сторони.

Черцов – особа реальна, йому 99 років, живе в Москві. Три вірші присвячені Севастополю та особисто окупаційному губернатору міста Сергію Меняйлу.

“Інформер” із задоволенням надрукував вірші, але невдовзі прибрав зі сторінки, коли з’ясувалося, що це акростихи. Якщо читати перші літери кожного рядка (по вертикалі), виходить: “ПУТІН ХУЙЛО, КРИМ ЭТО УКРАИНА, МЕНЯИЛО АЛКАШ”.

У соцмережах зафіксовано скріншоти з сайту:
акростих інформер черцов

акростих інформер черцов 2

акростих інформер меняйло

Проросійський сайт надрукував поезію “від Черцова”, зваживши на пояснення “правнука” про те, що іменем цього героя Великої вітчизняної війни названа вулиця в Севастополі, це “жива легенда міста”, і він “має право донести свою думку людям”.

Читайте також:
“Губернатор” Севастополя: Татар у Крим запустила Україна для українізації півострова

Міністр оборони РФ будує власну “хонку” на віджатому мисі в Севастополі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна