У Львові заборонили концерти артистів, які гастролюють в Криму і Росії

 

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав ухвалу міської ради, якою в місті заборонено виступати артистам, що підтримують агресію Росії або їздять до РФ із концертами.

Згідно з ухвалою, текст якої наводить Радіо Свобода, на території Львова забороняється проводити концерти й інші розважальні заходи “представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні, завдають образи честі та гідності українського народу”.

Також під заборону потрапляють ті представники українського й іноземного шоу-бізнесу, які “проводять концерти та беруть участь в інших розважальних заходах” на окупованих територіях Криму і Донбасу, та українські виконавці, які “проводять концерти та беруть участь у розважальних заходах на території Росії, при цьому відкрито не підтримуючи у будь-який спосіб проведення антитерористичної операції“.

Ухвала набирає чинності з дня публікації.

Читайте також:
Від України на “Євробачення-2016” поїде кримська татарка Джамала

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна