Апеляційний суд визнав законним арешт ₴2,3 млн. Азарова

 

Апеляційний суд м. Києва погодився з аргументами прокурора та визнав законним арешт 2,3 млн. грн., що належать колишньому прем’єр-міністру України Миколі Азарову в ПАТ “Ощадбанк України”.

Як повідомило сьогодні, 15 квітня, управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури, Державною службою фінансового моніторингу України виявлено ще один рахунок, відкритий колишнім прем’єром Азаровим в Ощадбанку. Прокуратура встановила, що на зазначеному рахунку Микола Азаров акумулював грошові кошти в сумі 2,3 млн. грн.

“З метою забезпечення можливої конфіскації належного підозрюваному майна, за клопотанням Генеральної прокуратури 24 лютого 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду наклав арешт на зазначені грошові кошти із забороною здійснення видаткових операцій”, – повідомили в Генпрокуратурі.

Зазначено, що 12 квітня 2016 року Апеляційний суд м. Києва погодився з аргументами прокурора і підтвердив, що накопичені на банківському рахунку кошти є предметом, на який може накладатися обмеження згідно зі ст. 170 Кримінального процесуального кодексу України (підстави для арешту майна), визнавши арешт цих коштів законним.

Читайте також:
Україна не виплачує й не виплачуватиме пенсію Азарову

Апеляційний суд Києва визнав незаконним арешт пенсії Азарова,
для якого це “єдине джерело існування”

Азаров хоче покарати київських “падлюк”, які через суд забрали в нього пенсію

Азаров і син виграли в Суді ЄС справу щодо санкцій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна