Росія посилює свій військовий контингент у Криму

 

Росія посилює свої окупаційні війська в Криму й продовжує провокації поблизу адміністративного кордону з територією, підконтрольною Україні. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Російське окупаційне командування посилює угрупування військ на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та продовжує провокаційні військові заходи поблизу адміністративного кордону”, – йдеться в повідомленні.

Як інформують розвідники, сьогодні, 4 квітня, на території тимчасово окупованого Криму в районі міста Джанкой проведено десантування особового складу підрозділів Повітрянодесантних військ Збройних сил РФ.

“Із чотирьох літаків Іл-76 парашутним способом десантовано близько 400 російських військовослужбовців. Після виконання завдання з висадки десанту, військово-транспортні літаки здійснили посадку на військовому аеродромі «Джанкой»”, – інформує ГУР.

Читайте також:
Порошенко закликав світ протидіяти розміщенню ядерної зброї РФ у Криму

Активісти “Аскера” на межі з Кримом – крок до деокупації півострова, – Іслямов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна