Стартував сайт-досьє з базою даних на керівництво “ДНР”

 

Національна поліція України за сприяння волонтерів запустила інтернет-ресурс даних про представників вищого і середнього керівництва терористичного угруповання “ДНР”.

Адреса сайту: http://stop-terror.com.ua

У рамкаж проекту зібрана інформація про керівників і співробітників т.зв. “органів влади”, “міністерств”, “правоохоронних органів”, “судів”, “прокуратур”.
Як стверджується, мета проекту – інформування громадськості щодо кожного “активного члена “ДНР”.

“База буде корисна журналістам, громадським активістам і волонтерам, які працюють на території області. Ми не повинні забувати цих людей і зробити все, щоб вони ніколи, ні в якому разі не змогли бути легалізовані”, – зазначено на веб-сторінці.

Сайт передбачає можливість контакту з його авторами.
Також “Стоп-терор” має розділ, через який користувачі можуть поповнювати інформацію про вже існуючі “об’єкти” або ж додавати “об’єкти”, яких ще немає на сайті.

Нагадаємо, раніше бойовики самі виклали в інтернет список членів руху “Донецька республіка”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна