Лещенко: Президент пробиває чергове днище. Насуваються дострокові вибори не лише Верховної Ради

 

Сергій Лещенко
журналіст, народний депутат України від БПП

(FB)

Події останніх днів – як флешбеки часів Януковича. Блискавичне незаконне позбавлення мандатів Фірсова та Томенка, звільнення Сакварелідзе, протягування Гройсмана на пост прем’єра, обіцянку Столярчука допитати посла США, кримінальна справа проти “Центру протидії корупції”, звинувачення посла Євросоюзу в корупції від депутата президентської фракції Винника.

За кілька діб ми проходимо те, що раніше займало місяці. Все це відбувається якщо не з санкції президента, то за його потурання. Досить одного слова Порошенка, щоб стримати Шокіна, Столярчука, власну партію або Винника. Але замість ми летимо донизу, щодня пробиваючи нове “днище”.

Надихає реакція людей – в соціальних мережах, на київських вулицях, на наших регіональних зустрічах. Народ все бачить і все розуміє. І тим гірше для людини, яка чомусь вирішила, що “війна все спише”.

Ще не пізно зупинитися. Але немає головного – бажання. Тому, хочемо ми чи ні, але дострокові парламентські вибори стають дедалі ближчими. І, на жаль, не тільки парламентські.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна