У Раді пояснили, чому відставка Яценюка відбудеться не раніше як через місяць

 

Позафракційний народний депутат Микола Томенко, який раніше входив до фракції Блоку Петра Порошенка, пояснив, чому протягом місяця не варто чекати відставки уряду Арсенія Яценюка.

У кулуарах парламенту перед початком ранкового пленарного засідання Томенко розповів журналістам, що в кінці цього тижня депутати поїдуть “вчитись парламентаризму” в Європарламент і до середини березня Рада не засідатиме. Найближче засідання парламенту після цього тижня відбудеться 15 березня, уточнив нардеп.

За словами Томенка, найшвидший варіант імовірного розгляду питання недовіри та відставки уряду Яценюка можливий 15 березня, якщо будуть виконані всі процедури.

“Отже, сьогодні депутати визнають роботу уряду Яценюка незадовільною, він стане своєрідним урядом “кульгавої качки”, — повідомив депутат, прогнозуючи наслідки звіту уряду 16 лютого.

Водночас Томенко не до кінця впевнений у результативному голосуванні за відставку Кабміну й після 15 березня, передає канал “24“.

Як відомо, на 16 лютого у Верховній Раді заплановано звіт Кабінету Міністрів. Напередодні депутати почали збір підписів за висловлення недовіри уряду.

Читайте також:
Рух Саакашвілі відклав свій старт на тиждень, чекає рішення по Яценюку
й націлюється на дострокові вибори

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна