З подачі Денисенка НАБУ відкрило проти міністра Пивоварського справу “за незаконне збагачення”

 

Національне антикорупційне бюро за поданням одного з народних депутатів відкрило кримінальну справу проти міністра інфраструктури Андрія Пивоварського і посадових осіб міністерства з формулюванням “за фактами незаконного збагачення”.
Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на власні джерела.

“Кримінальну справу порушено проти посадових осіб міністерства інфраструктури за фактами незаконного збагачення шляхом придбання службовими особами, які займають особливо відповідальне становище в Міністерстві інфраструктури України, активів, а також передачі ними таких активів будь-яким іншим особам”, – сказало джерело.

Про те, що проти нього НАБУ порушило справу, Пивоварський розповів 10 лютого в ході засідання комітету Верховної Ради з питань економічної політики.

“Те, що мені відомо від НАБУ… на мене відкрито кримінальну справу”, – заявив міністр, зазначивши, що справу проти нього відкрито за поданням “депутата Денисенка”.

Проте, як поінформував кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, Пивоварський тільки на засіданні комітету дізнався, що у ВР три депутати з таким прізвищем: позафракційні Андрій Денисенко (дніпропетровець з “Укропу”), Анатолій Денисенко (харків’янин, колишній “регіонал”) та представник БПП Вадим Денисенко, журналіст і медіа-менеджер.

Читайте також:
Пивоварський не йде в політику і називає конкретні умови, на яких він залишиться в уряді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна