АТО: у нас 6 поранених за добу, Росія посилює контроль на кордоні, щоб не пускати бойовиків

 

Впродовж минулої доби, 20 січня, в зоні проведення антитерористичної операції було поранено шістьох українських військових.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

“За минулу добу внаслідок активних бойових дій загиблих українських військових не було, однак шість українських військових зазначили поранень”, – сказав Мотузяник.

Перед тим повідомлялося, що за добу 19 січня з боку ЗСУ був один поранений.

Прес-центр штабу АТО інформує, що минулої доби терористи 29 разів обстрілювали позиції Збройних сил України, застосовуючи гранатомети і стрілецьку зброю. Під вогнем були Донецький аеропорт, Талаківка, Старогнатівка, Луганське.

Тим часом у Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили: ФСБ Росії посилила контроль за ділянкою кордону у Ростовської області для недопущення на свою територію бойовиків з Донбасу.

“З метою виявлення осіб, що самовільно залишили військові частини, та недопущення їх проникнення на територію Росії, ФСБ РФ посилила контроль за ділянкою російсько-українського кордону в Ростовській області”, – зазначається у повідомленні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна