Війська РФ вдарили авіабомбою по Куп’янську, є постраждалі

Російські війська вранці 24 жовтня вдарили по Куп’янську Харківської області, попередньо, ОДАБ-1500. Авіабомба влучила біля магазину на ринку, постраждали люди.

Про це повідомила Національна поліція України.

Правоохоронці спочатку повідомляли про сімох людей, які отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості – п’ятеро жінок і двоє чоловіків.

Пізніше очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих внаслідок авіаудару зросла до 9.

Травмовані віком від 40 до 71 року. Чотири людини госпіталізовані. Серед них одна особа у важкому стані, троє — в середньому.

Унаслідок авіаудару частково зруйнована двоповерхова будівля на ринку, пошкоджено 12 торгівельних кіосків, дитсадок, житлові будинки та адміністративну будівлю.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
ПС звітують за нічну роботу: знищено 40 російських дронів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна