Внаслідок ракетного удару під Донецьком загинули шестеро офіцерів з Північної Кореї, — ЗМІ

Понад 20 військовослужбовців, зокрема шестеро офіцерів із КНДР, загинули внаслідок ракетного удару поблизу Донецька 3 жовтня. Ще троє північнокорейських військових отримали поранення.

Про це повідомляють “Інтерфакс-Україна” і  KyivPost з посиланням на джерела у військовій розвідці.

За словами джерел, група офіцерів з КНДР приїхала на окуповані території для зустрічі з російськими колегами “у рамках обміну досвідом”.

Під час демонстрації росіянами “підготовки до штурмових дій і оборони”, і було завдано ракетного удару по полігону.

Раніше Головне управління розвідки України повідомляло про прибуття на тимчасово окуповану територію України обмеженого контингенту військовослужбовців із Північної Кореї, зокрема підрозділів інженерних військ, що свідчить про активну співпрацю РФ і КНДР.

Центр національного спротиву також повідомляв, що Росія планує доставити громадян КНДР на тимчасово окуповані території Донеччини та Луганщини для будівельних робіт.

Читайте також:
ГУР відповіло, скільки балістичних ракет передали КНДР та Іран росіянам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна