Росіяни вбили депутатку Курахівської міськради Інну Парінцеву

Внаслідок обстрілу міста Курахове на Донеччині загинула депутатка міськради, директорка ліцею “Престиж” Інна Парінцева.

Про це в неділю, 22 вересня, повідомляють начальник Курахівської міської військової адміністрації Роман Падун, а також колеги загиблої на фейсбук-сторінці ліцею “Престиж”.

Надвечір 21 вересня протягом години відбувся масований комбінований обстріл Курахового. Російські окупанти скинули КАБи на центральну частину міста — у зоні ураження опинилися торговельний комплекс та двоповерхові житлові будинки. Продовжився обстріл зі ствольної артилерії. Пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки. Відбулось загоряння заправки WOG, три автомобілі.

Внаслідок завданого удару й загинула Інна Парінцева. Ще двоє людей дістали поранення.

“З невимовною скорботою повідомляємо, що внаслідок ворожого російського обстрілу загинула депутат міської ради, колега, громадська діячка, викладач та директорка ліцею Парінцева Інна Володимирівна… Вона завжди була доброю, світлою і чуйною людиною, гарним другом та прекрасною матір’ю…”,  — написав Падун.

“Ця втрата шокувала всіх…Людина, яка завжди приходила на допомогу, яка завжди давала мудру пораду, відстоювала честь і гідність кожного педагога, дитини і всього ліцею…Інна Володимирівна понад усе любила всім серцем наш навчальний заклад, робила все для того, щоб він процвітав і щорічно відчиняв свої двері для дітей… Професіонал у своїй діяльності, грамотний і справедливий керівник, душа і серце ліцею…”, — зазначила колега загиблої Катерина Молтабар.

Читайте також:
Росіяни обстріляли шахту на Донеччині: вбили двох працівниць

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна