Акторка Ріта Бурковська приєдналася до лав ЗСУ

Українська акторка Маргарита Бурковська, відома за фільмами “Бачення метелика”, “Подружжя ДаДа”, “Поміж тіней”, “Парфенон”, “Тіні”, стала до лав Збройних сил України.

Про це в неділю, 22 вересня, сама акторка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

“Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно ви знаєте, що я акторка. Останні два з половиною роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато чого навчилась у найкращих журналістів. Ці скіли вже не пропадуть. Але час брати більшу відповідальність на себе і я це роблю з радістю”, — написала вона.

За словами акторки, на такий крок її надихнула керівниця медичної служби Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ Вікторія Ковач.

“Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час, це єдино вірне рішення і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих”, — каже Бурковська.

Вона також зазначила, що хотіла б “зніматись в кіно, тусувались, займатись своїми справами”, але зараз це не дуже на часі.

“Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті і люди, які мені близькі по цінностях і історії яких мене торкнуть і інших теж. Хочеться бути з тими, хто себе не жаліє і здатний бути в реальності і з нею працювати. Ну і з тими, хто мене винесе після всього… У всього є причинно-наслідковий звʼязок. Це наша дорога і шлях і нам його йти. Оминати нема сенсу. Дякую тим, хто зробив свій вибір до мене. Подяка тим, хто стає поруч. Надіюсь, ми всі будемо ефективними”, — підсумувала акторка.

Читайте також:
Український гуморист Андрій Лузан мобілізується до лав ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна