На війні загинув військовий і телеоператор Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти

На війні загинув військовий, колишній оператор каналів «Україна» та «1+1» Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти.

Про це повідомив Інститут масової інформації в четвер, 19 вересня, з посиланням на колегу Ігоря, кореспондентку Наталю Малярчук.

Ігор Захаров долучився до Сил оборони України ще на початку повномасштабного російського вторгнення, служив у Нацгвардії.

За словами Наталії Малярчук, рік тому її колишній колега зник. Лише днями були виявлені останки, і експертиза підтвердила, що це він. Із захисником попрощалися 19 вересня.

«У нього була супер здібність, перетворювати напружені ситуації на ржач і розряджати будь який конфлікт. Це – людина-посмішка. Я за п’ять років робити з ним ніколи не бачила його в пригніченому стані. У нього були проблеми, як у всіх людей, але він дуже по філософськи ставився до життя. Поряд з ним не було безвихідних ситуацій», — поділилася спогадами Наталя Малярчук.

В Ігоря Захарова залишились дружина і донька.

Ігор Захаров/Фото – Facebook-сторінка Ігоря Захарова

Читайте також:
У Курській області загинув військовий 95 одшбр, футболіст Ігор Северенчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.