Ветеранський бізнес заходить у мережу гіпермаркетів під брендом “Створено захисниками”: де і що можна придбати

В українських маркетах почали продавати ветеранську продукцію під брендом Мінветеранів “Створено захисниками”.

Про це у п’ятницю, 6 вересня, інформує Міністерство у справах ветеранів.

Перші полички з такою продукцією з’явилися у столичному гіпермаркеті Auchan. Тут представлена продукція, вироблена підприємцями-ветеранами, або членами їхніх сімей.

У відомстві підкреслюють, що “Створено захисниками” — це бренд Міністерства у справах ветеранів України, що має на меті зробити товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями впізнаваними та популярними. І цим сприяє розвитку ветеранського бізнесу.

Наразі представлено продукцію від двох ветеранських підприємств:

  • FamBerry — найбільший в Україні та Європі виробництво органічної продукції з кизилу, засноване сім’єю полеглого захисника Данила Ольшанського. Батьки Героя продовжують працювати над розвитком власного бізнесу, до чого за життя він також був долучений. Саме родина Ольшанських першими долучилася до ініціативи Мінветеранів та почала використовувати знак “Створено Захисниками” на своїй продукції.
  • “Вогняр” — український виробник гострих соусів. Ферма Вогняр — це тепличне господарство, що знаходиться у Жашківському районі Черкаської області. Тут вирощується понад 20 сортів гострого перцю.

Мінветеранів працює над масштабуванням проєкту. Тому запрошує всіх ветеранів-виробників долучитись та подати заявку і перелік документів для отримання права використання бренду “Створено захисниками” на електронну пошту [email protected].

Читайте також:
У 2024 році ветеранський бізнес отримає 205 млн грн на розвиток

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна