У 2024 році ветеранський бізнес отримає 205 млн грн на розвиток

205 мільйонів гривень підтримки отримає ветеранський бізнес від Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Відповідна сума закладена до держбюджету на 2024 рік.

Про це розповіла в.о. виконавчого директора Українського ветеранського фонду Руслана Величко-Трифонюк.

Кошти за конкурсною програмою отримають ветерани-підприємці, а також громадські організації, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам.

“У 2024 році пройдуть конкурси фінансування ветеранського бізнесу, продовжиться програма відшкодування витрат для бізнесу “20 тисяч”, а також заплановані нові програми навчання та менторської підтримки для підприємців. Загальна сума в 205 мільйонів гривень, виділена на 2024 рік, стане значним внеском у підтримку ветеранів, їх реінтеграції та розвитку ветеранського бізнесу в Україні. Ми зацікавлені у тому, аби кожна гривня платників податків була використана максимально ефективно й кожен зацікавлений ветеран чи ветеранка змогли реалізувати свої проєкти”, — каже Руслана Величко-Трифонюк.

Окрім бізнесу, фінансову підтримку також отримають громадські організації, які надають соціальний супровід ветеранів і їхніх родин, забезпечують менторську підтримку ветеранського бізнесу, залучають ветеранів до активного способу життя, сприяють психічному та фізичному здоров’ю.

Нагадаємо, Український ветеранський фонд другий рік поспіль Фонд проводить конкурсні програми “Варто”, за якими ветерани та родичі полеглих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень на розвиток власної справи. 160 ветеранських проєктів та 37 ГО перемогли у конкурсних програмах “Варто” протягом двох років.

Читайте також:
440 ветеранських бізнесів отримали фінансову підтримку від УВФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна