ППО збила російську ракету на межі Закарпатської області. ВИПРАВЛЕНО

доповнено, виправлено

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита виклав відео, заявивши, що “Закарпатський 650-й окремий зенітно-кулеметний батальйон ЗСУ збиває російську крилату ракету” на межі Закарпатської та Львівської областей.

“Вона прямувала до нашого регіону. Дякуємо, побратими, за професіоналізм та збережені життя!” – прокоментував Микита короткий сюжет у телеграмі.

На відео знято, як кулеметник мобільної вогневої групи “Саньок” стріляє чергами в повітряну ціль, яка вибухає в небі.

ДОПОВНЕНО. За уточненою інформацією, ракету на Закарпатті/Львівщині було збито зенітним ракетним комплексом ППО. На це вказав комунікаційник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат.

“ППОшка” збила, а не кулемет” – про це повідомляє сам стрілець у кінці відео! Але кого це цікавить…” – написав полковник Ігнат у фейсбуці.

“Крилату ракету збив не кулеметник, її догнала інша ракета, як він каже – “ППОшка”, – додав він.

Нагадаємо, це не перший обстріл Закарпаття російськими ракетами. 3 травня 2022 року Закарпатська ОВА повідомляла, що ворожа ракета влучила в одну з залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці.

Читайте також:
Ракетний обстріл по Україні: уражено залізницю й електропідстанції, вперше постраждало Закарпаття

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.