Путін зреагував на ймовірність завершення війни з Україною за допомогою посередників

Президент РФ Володимир Путін назвав «малоймовірним» завершення війни проти України лише за допомогою посередників.

Про це пише російське пропагандистське агентство «Інтерфакс».

Як пояснив путін, він не вірить, що посередник буде наділений повноваженнями підписувати остаточний документ про завершення війни або ініціювати підписання такого документа.

«Принциповим є питання не тільки компетентності цих посередників, а й їхніх повноважень. Хто може дати такі повноваження посереднику, які могли б поставити остаточну крапку і покласти край цьому протистоянню? Я просто вважаю, що це малоймовірно», — сказав глава РФ.

Водночас він привітав пропозиції президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана щодо посередництва у переговорах між Росією та Україною.

Нагадаємо,  що раніше президент Володимир Зеленський заявив, що нині в України є лише одна модель укладення домовленостей з Росією.
Вона передбачає залучення країн із різних континентів. Як приклад він навів «зернову угоду», коли Україна домовлялася не з Росією, а з Організацією Обʼєднаних Націй і Туреччиною. А ті, зі свого боку, взяли на себе відповідальність домовлятися з Києвом у тристоронній угоді, а потім відповідну угоду підписувати з РФ.

Читайте також:
Трамп заявив, що умови Путіна для припинення війни в Україні є неприйнятними

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна