Як підвищити охоплення в Instagram? Врятує накрутка лайків ℗

У сучасному світі соціальні мережі вже давно вийшли за межі звичайних майданчиків для спілкування. Сьогодні це обов’язкова складова рекламних кампаній для будь-якого бізнесу – від маленького крафтового виробництва до глобальних компаній, необхідний засіб для розкрутки особистого бренду, а також власне спосіб заробітку для сотень популярних блогерів.

І одним із найпопулярніших сервісів цього типу в усьому світі залишається інстаграм. Ця соцмережа об’єднує мільйони користувачів з усього світу, пропонуючи унікальні можливості для самовираження та реклами. Єдина необхідна умова: щоб виділитися серед численних конкурентів і залучити увагу цільової аудиторії, необхідно мати значну кількість підписників та якомога більше “лайків”. 

Як розкрутити сторінку в інстаграмі

Насправді – дуже просто. На щастя, більше не потрібно днями й ночами сидіти в інтернеті й коментувати дописи всіх популярних блогерів, щоб “вручну” залучити до своєї сторінки більше підписників. Просто забийте в пошуковик відповідний запит, наприклад: лайки в інстаграм Україна – і оберіть компанію, яка все зробить за вас.

Єдине, радимо спершу уважно прочитати відгуки і подивитися приклади робіт обраної фірми, щоб не натрапити на шарлатанів. Втім, якщо звернетеся до таких відомих представників цієї галузі, як InstaBooster, у сумлінному виконанні обумовленої роботи можете не сумніватися.

Переваги популярності в Instagram

Багато хто не розуміє, навіщо взагалі потрібна “накрутка” “лайків” для популяризації сторінки. Втім, без такої послуги сьогодні фактично неможливо наздогнати конкурентів, які нею користуються.

Ви запитаєте, а що взагалі дає велика кількість уподобань і підписників сторінки? Відповідаємо:

  1. Залучення уваги цільової аудиторії. Більшість користувачів інстаграму віддають перевагу обліковим записам, які мають велику кількість підписників та активних “лайків”. Це створює перше позитивне враження і збільшує ймовірність переходу на сторінку вашого бренду або особистого профілю.
  2. Підвищення довіри до бренду. Висока активність на сторінці і популярність сприяють позитивному сприйняттю бренду. Користувачі схильні вважати, що популярні облікові записи є надійними і варті уваги.
  3. Рекламні можливості. Широке коло підписників в інстаграмі відкриває додаткові можливості для просування продуктів або послуг. Бренди часто співпрацюють з впливовими особистостями, які мають велику аудиторію, щоб максимізувати свій рекламний потенціал.
  4. Позитивний вплив на алгоритми. Інстаграм, як і інші подібні соцмережі, використовує алгоритми – спеціальну систему, яка “вирішує”, які пости показувати користувачам, а які “приховати”. І хоч це дещо парадоксально звучить, але чим більше реакцій набрав ваш допис – тим більшій кількості інших людей його покаже інстаграм. Виходить таке собі замкнене коло, яке – сюрприз! – можна розірвати саме завдяки “накрутці” “лайків”.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна