З’явилося відео моменту удару по “Епіцентру” в Харкові

У Харківській обласній прокуратурі показали момент удару, який російська авіація завдала по будівельному гіпермаркету “Епіцентр” у Харкові 25 травня.

Відповідне відео опублікували в телеграм-каналі прокуратури.

Камери на сусідніх будівлях зафіксували момент двох “прильотів”. Після цього з території гіпермаркету почали активно виїжджати автівки.

Як повідомили в прокуратурі, розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Контекст

Як писала “Новинарня” раніше, близько 15:59 російська авіація скинула два КАБи на будівельний гіпермаркет “Епіцентр” у Харкові, внаслідок чого зайнялася пожежа на 130 тисячах квадратних метрів. На момент атаки всередині перебувало близько двох сотень людей. Наразі відомо про двох загиблих і 35 постраждалих. Загиблі — працівники гіпермаркету. Також є люди, які досі не вийшли на зв’язок.

Читайте також:
Удари відбулися за лічені хвилини після отримання сигналу про небезпеку: в “Епіцентрі” розповіли подробиці атаки на гіпермаркет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна