Новими амбасадорами UNITED24 стали акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано

Новими амбасадорами UNITED24 стали американські акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано. Загалом їх уже 26.

Про це повідомив офіс президента України у четвер, 23 травня.

Зазначається, що платформа UNITED24 за два роки зібрала 650 млн дол. допомоги Україні та об’єднала 110 країн і мільйони людей та компаній.

“Добровільні внески людей були різними: від кількох доларів до мільйонів. Це дало змогу реалізувати понад сто проєктів: створити перший у світі флот морських дронів, закупити реанімобілі та обладнання для лікарень, відновити житлові будинки, побудувати мости та облаштувати укриття для дітей”, – інформує Банкова.

Додамо, що на саміті UNITED24 у Києві були присутні: астронавт NASA Скотт Келлі, футболісти Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, актор Міша Коллінз, оператор-постановник Imagine Dragons Тай Арнольд, а також кінорежисер і сценарист з українським корінням Даріус Мардер, режисер і кінопродюсер Даг Лайман, історик Сергій Плохій.

Нагадаємо, що в 2022 році Алісса Мілано вдягла синьо-жовту футболку від бренду Аgolde на знак солідарності з українським народом.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Виконавиця ролі Фібі Галлівелл у популярному колись серіалі “Усі жінки – відьми” розповіла, що 100% виручки від продажу таких речей будуть передані до міжнародного благодійного фонду “Спадщина війни” та направлені на допомогу жертвам російської агресії в Україні.

Читайте також:
UNITED24 оголошує перший збір на наземні роботизовані платформи: які саме

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна