Ваш бойовий досвід дав можливість зупинити окупантів, — Сирський привітав військових з Днем резервіста

В Україні 18 травня святкують День резервістів. Зі святом військових привітав головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

“Сьогодні ми вшановуємо справжніх воїнів України, які, перебуваючи у військовому резерві, з перших годин широкомасштабної російської агресії стали пліч-о-пліч зі своїми побратимами та посестрами”, — зазначив Сирський.

Він також підкреслив, що бойовий досвід воїнів-резервістів, здобутий під час захисту України від збройної агресії РФ, починаючи з 2014 року, дав можливість суттєво наростити бойові спроможності військових частин й підрозділів та зупинити окупантів.

“Зараз ми разом нищимо ворога на усіх напрямках, демонструючи мужність, самовіддачу й стійкість. Вічна пам’ять і вічна слава героям, які віддали своє життя за Україну. Дякую вам за вірність військовій присязі, за вашу самопожертву й віру у нашу перемогу, яка обов’язково буде”, — додав головком.

Читайте також:
На Сумщині відкрили центр рекрутингу української армії – вже 21-й в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна