ГУР дронами Magura вже завдало збитків Чорноморському флоту РФ на $500 млн, – Юсов

Нині морський надводний дрон Magura V5 в руках українських розвідників, зокрема, спецпідрозділу “Group 13” – найбільш ефективний засіб знищення Чорноморського флоту Росії за період повномасштабного вторгнення.

Дрони Magura вже завдали ЧФ РФ збитків на суму понад 500 мільйонів доларів, розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі телемарафону 9 травня.

За його словами, виробники дронів провели чудову роботу, створивши унікальний засіб ураження ворожого флоту та особового складу.

“Секрет в поєднанні цієї майстерності з вміннями і діями операторів та фахівців Головного управління розвідки і розвідників, зокрема, спецпідрозділу ГУР МО Group 13. Це поєднання, яке постійно удосконалюється і дає все нові і нові результати”, – сказав Юсов.

Читайте також:
Під час вчорашньої атаки на Крим на морський дрон Magura встановили зенітні ракети Р-73, – ЗМІ
Спецпризначенці ГУР дронами “Magura V5” знищили корабель ЧФ РФ “Сергій Котов”. Є загиблі та поранені серед екіпажу. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна