РосЗМІ: уночі ракети атакували 3 військові частини ППО та аеродром у Криму, поранені військовослужбовці РФ

У ніч на 30 квітня три російські військові частини ППО та військовий аеродром у тимчасово окупованому Криму були атаковані ракетами. Поранено військовослужбовців ЗС РФ.

Про це повідомляє російський Telegram-канал “Astra”.

“В/ч ППО Південного військового округу МО РФ атаковано ракетами сьогодні вночі в селі Донське Сімферопольського району Криму. В результаті атаки на території військової частини виникла пожежа, її гасили понад півтори години. Поранено військовослужбовців МО РФ, точну кількість поранених невідомо.

Також ракетної атаки зазнали військові об’єкти 31 дивізії ППО МО РФ у Чорноморському та Сакському районах. У Чорноморському районі поранення отримали 4 військовослужбовці МО РФ”, – пише “Astra”  з посиланням на МНС тимчасово окупованого Криму.

У ніч проти вівторка ракетного удару зазнав і російський військовий аеродром у Джанкої.

“Сьогодні вночі, 30 квітня, балістичні ракети (імовірно, MGM-140 ATACMS) знову атакували військовий аеродром “Джанкой” – місце дислокації вертолітного полку 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу. Внаслідок атаки поранено 5 військовослужбовців”, – стверджує “Astra”.

Як пише російський паблік, про вибухи та пожежу на аеродромі у соцмережах повідомляли місцеві мешканці. Водночас представники окупаційної адміністрації не коментували атаку.

До цього цей аеродром був атакований 17 квітня.

Читайте також:
“Схеми” показали супутникові знімки з наслідками ракетних ударів ЗСУ по аеродрому росіян в Джанкої 17 квітня. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна