ЗСУ закупили дробовики від турецької компанії Hatsan для протидії дронам

Збройні сили України почали використовувати мисливські дробовики турецької компанії Hatsan в якості протидії FPV-дронам.

Про це повідомляє профільне турецьке видання Defense Here.

“Чотири тисячі з десяти тисяч одиниць (цих гвинтівок – ред.), замовлених українською армією, були доставлені (в Україну – ред.)“, – повідомив виданню генеральний директор компанії Hatsan Бахтіяр Ташйаган.

За його словами, ця помпова гвинтівка пройшла випробування безпосередньо в Україні та була затребувана після отримання позитивних результатів. Ще шість тисяч гвинтівок будуть відправлені в Україну відповідно до термінів постачання.

Приклад гвинтівки виготовлений з високоякісного синтетичного матеріалу, може рухатися вгору і вниз, а заводна головка може бути встановлена ​​праворуч або ліворуч.

Ця особливість рушниці також робить її придатною для ліворуких користувачів. Завдяки 22-мм планкам Пікатінні на корпусі та цівці можна легко встановити ніжки, ліхтарики та оптику. На стволі розташовані отвори для викиду пороху, а цівка має більш легкий і елегантний вигляд.

Читайте також:
Новергія передасть Україні антидронову систему

Із дробовиком проти дронів: 53-тя ОМБр в обороні на Авдіївському напрямку. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.