У трьох областях РФ — чергова “бавовна”: горіли об’єкти енергетичної інфраструктури

Потужні вибухи в ніч на 20 квітня пролунали в Калузькій, Смоленській та Брянській областях РФ. Внаслідок атаки безпілотників пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляють російські пабліки, ЗМІ, а також місцева влада.

За словами губернатора Калузької області Владислава Шапши, у Малоярославецькому районі внаслідок вибуху БпЛА в районі електропідстанції було пошкоджено енергетичну інфраструктуру. Постраждалих немає.

Як повідомив губернатор Смоленської області Василь Анохін, близько 2:00 БпЛА атакував об’єкт паливно-енергетичного комплексу в Кардимівському районі. За його словами, безпілотники нібито вдалося збити. Проте внаслідок падіння уламків сталося загоряння ємності з пально-мастильними матеріалами. Відомості щодо постраждалих уточнюються.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив про нібито збиття п’яти безпілотників над Вигоницьким районом. Постраждалих немає. Під час падіння збитого БпЛА сталося займання об’єкта енергетичної інфраструктури.

У міноборони РФ заявили, що в ніч на 20 квітня над вісьмома областями нібито було збито 50 безпілотників:

  • 26 – над Бєлгородською областю;
  • 10 – над Брянською областю;
  • 8 – над Курською областю;
  • 2 – над Тульською областю;
  • по 1 – над Смоленською, Рязанською, Калузькою та Московською областями.

Читайте також:
У Москві – пожежа на заводі, який виробляє боєприпаси для С-300 і С-400, – росЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.